زمانی که ما صفحه وب سایت را طراحی میکنیم، باید بپذیریم که کاربران کل صفحه را نمیخوانند و بنابراین باید تمامی سناریوهای ممکن را برای آنها درنظر بگیریم.
در عالم واقعیت در بیشتر مواقع ما بهترین گزینه را انتخاب نمیکنیم بلکه ما اولین گزینه ممکن را انتخاب مینماییم. به محض اینکه لینکی را ببینیم که ممکن است ما را به جای دلخواه هدایت کند کلیک میکنیم.
گری کلین در کتاب "منبع قدرت: چگونه انسانها تصمیم میگیرند" بر روی تصمیمگیری طبیعی پرداخته است، اینکه چگونه آتش نشانها، خلبانان، شطرنج بازان، و اپراتورهای نیروگاههای هستهای تصمیمات با ریسک و فشار بالا و داشتن اطلاعات کم اتخاذ کردند و شرایط را عوض کردند.
تیم کلین با درنظر گرفتن مدل منطقی تصمیمگیری بر روی رفتار آتش نشانها کار کردند: مواجه شدن با مشکل، جمعآوری اطلاعات، شناسایی راهحلهای موجود، و انتخاب بهترین راهحل. آنها با این فرضیه شروع کردند که بخاطر شرایط سخت و فشار بالا، آتش نشانها تنها دو حق انتخاب را با هم مقایسه میکنند، و فرضیات آنها هم محافظهکارانه است.
ماموران آتش نشانی هر تصمیمی را اتخاذ نمیکنند. آنها اولین طرح منطقی که به ذهنشان میآید را خیلی سریع در ذهن خود امتحان و سپس اجرا میکنند.
همین اتفاق در مورد کاربران وب سایت هم رخ میدهد. البته این بدان معنا نیست که کاربران هرگز قبل از کلیک بر روی لینکها انتخابهای مختلف را باهم مقایسه نمیکنند. اینکار تاحدود زیادی به قاب ذهنی و احساس راحتی آنان با سایت بستگی دارد.
استیو کراگ کتاب نگذار من فکر کنم